Cervesa d'abadia, 6 ° d'alcohol, d'alta fermentació, amb segonafermentació en ampolla.
La Kapittel Pater és de color torrat fosc però transparent i la sevaescuma és delicada i fràgil.
L'aroma lleugerament afruitat del principi es transforma en maltatorrada. Aquestes malts també dominen el sabor al principi, peròdonen lloc després a un sabor bastant neutral com una dolçoragradable i un lleuger toc de amarg al final.
La Kapittel Paterna com cervesa d'aperitiu acompanya bé aprimers plats elaborats a base de guatlla o perdiu estofada i patésd'ànec ja plats principals com carn de caça menor, pit d'ànec iconill a la brasa. Igualment recomanada amb formatges cremososi suaus.
La Kapittel Pater és de color torrat fosc però transparent i la sevaescuma és delicada i fràgil.
L'aroma lleugerament afruitat del principi es transforma en maltatorrada. Aquestes malts també dominen el sabor al principi, peròdonen lloc després a un sabor bastant neutral com una dolçoragradable i un lleuger toc de amarg al final.
La Kapittel Paterna com cervesa d'aperitiu acompanya bé aprimers plats elaborats a base de guatlla o perdiu estofada i patésd'ànec ja plats principals com carn de caça menor, pit d'ànec iconill a la brasa. Igualment recomanada amb formatges cremososi suaus.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada